ONZE HUISREGELS

Onze katten zijn liefdevol opgevoed en hebben mensen leren vertrouwen. Dat willen we zo houden. Het welzijn van onze katten staat op nummer één. Het kattencafé is hun koninkrijk, wij zijn hun bediendes, en jullie zijn te gast. We vragen aan alle gasten onze huisregels op te volgen en op een voorzichtige en liefdevolle manier met onze katten om te gaan.

Wie onze huisregels niet opvolgt, zal verzocht worden om het kattencafé te verlaten. Kuro Neko behoudt het recht om personen toegang tot het kattencafe te weigeren.

Minimumleeftijd 8 jaar

Oorspronkelijk zijn we gestart met het idee dat iedere leeftijd tijd moet kunnen doorbrengen met onze katten. We hebben daarvoor enkele huisregels opgesteld en we proberen die zo goed mogelijk over te brengen naar iedere bezoeker. Na enkele incidenten moeten we helaas besluiten dat het overbrengen van onze huisregels bij jonge kinderen niet altijd even makkelijk is. We voelen ons daarom verplicht tegenover iedereen, zowel onze katten als onze klanten, om een minimumleeftijd van 8 jaar te hanteren tijdens onze vaste openingsuren.

 

Geef absoluut geen menseneten of mensendrinken

Geef de katten geen menseneten, hoe lief ze het ook vragen. Onze katten krijgen bio-organische voeding. Indien u onze katten toch een traktatie wil geven, kan u bio-organische kattensnacks kopen aan de bar.

 

Til de katten niet op, ze komen vanzelf naar jou

Pak de katten niet op en loop niet met ze rond. Ze kennen u niet en kunnen daardoor wat onwennig zijn. Als een kat op uw schoot wil komen, zal ze dit uit zichzelf doen.

Maak de katten niet wakker als ze slapen

Katten slapen gemiddeld 20 uur per dag. Maak de slapende katten niet wakker. Als de katten even een moment van rust nodig hebben, gaan ze meestal op het kattenparcours gaan liggen. Foto’s nemen (zonder flits) van slapende katten is natuurlijk geen enkel probleem.

Neem gerust veel foto’s, maar zonder flits

Maak gerust veel foto’s en filmpjes, maar niet met flits alstublieft. Gebruik #kuronekocatcafe in uw Instagram en Facebook posts. Wij selecteren iedere maand leuke foto’s en hangen die uit in ons kattencafé.

Let op uw persoonlijke spullen

Onze katten zien er heel lief uit, en dat zijn ze ( meestal ) ook. Maar let op met uw persoonlijke spullen. Leg geen waardevolle zaken op tafel. Katten houden er van om dingen op de grond te gooien. We zijn niet verantwoordelijk voor kapotte of beschadigde spullen.

Handen Ontsmetten

Voor de gezondheid van onze katten, vragen we u om uw handen te ontsmetten bij het binnengaan.

Openingsuren

Maandag: 13u00 – 17u00
Dinsdag: 13u00 – 17u00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 13u00 – 17u00
Vrijdag: 13u00 – 17u00
Zaterdag: 10u30 – 17u00
Zondag: Gesloten

Praktisch

Kuro Neko
O-L-Vrouwestraat 20
8500 Kortrijk

Op 100 meter van de Grote Markt

056 140 240
catcafe@kuro-neko.be

Minimumleeftijd 8 jaar