Sano

De naam komt van Sagara Sanosuke uit de serie Rurouni Kenshin. De tijger met het kleine plekje naast zijn neusje. De grootste gangster en dief. Allemaal heel lief en onschuldig bedoeld. Hij ravot graag met zijn broer Natsu, en zijn zus Sakura. Let heel goed op je chocolademelk als Sano in de buurt is, hij is de grootse chocoladedief.

Hime

Japans voor Prinses, en zo gedraagt ze zich vaak ook. Ze is heel lief en aanhankelijk maar laat niet met zich sollen door de rest van de catcrew. Ze wordt niet graag opgetild. Wees ook extra voorzichtig met Hime, ze heeft zwakke achterpootjes.

Tohsaka

De jongste van het stel, vernoemd naar Tohsaka Rin uit de Fate reeks. Ze is ook de kleinste cutie met het platte snoetje. Geeft vaak kopjes en kusjes in je gezicht, maar opgepast, ze durft wel eens zachtjes in je neus bijten. Ze staat er ook om bekend soms een beetje winderig te zijn… wees gewaarschuwd.

Sakura

Onze lieve fluffbal. Ze steelt vaak de show, maar ook onze vodden tijdens het schoonmaken. Haar favoriete slaapplaats is bovenop het parcours, omdat ze weet dat ze daar met rust gelaten wordt. Als ze aandacht wil, dan komt ze dat zeker zelf aangeven.

Hiko

Onze lieve knapperd. De loebas van het stel. Zijn naam komt ook uit de serie Rurouni Kenshin: Hiko Seijuro. Hiko loopt vaak in het niets te miauwen, misschien ziet hij dingen die wij niet zien? Hij is degene die het minst graag vastgenomen wordt door mensen die hij niet kent.

Nee-Chan

De naam betekent zus. Het is dan ook het zusje van Hime, Hinata en Toshiro. Ze vraagt veel aandacht en springt graag bovenop de schouders. Je kan ze vaak aan het doorgeefraam vinden, waar ze staat te miauwen voor aandacht van Birgit en Arne.

Inoue

Vernoemd naar de naïeve roodharige Orihime Inoue uit Bleach. Ze is zeer verlegen, maar als ze je uitkiest om naast te komen liggen mag je vaak haar buikje strelen. Ze is het zusje van Ichigo.

Toshiro

Vernoemd naar Toshiro Hitsugaya, kapitein van de 10de divisie uit de anime serie Bleach. De letterlijke betekenis van Toshiro is: “talentvol, intelligent”. Ze is wat terughoudend en komt niet zo snel naar humans toe. Ze wordt absoluut niet graag opgetild.

Hinata

De naam komt van Hinata Uzumaki, een personage uit de anime serie Naruto. Hinata heeft een heel uitgesproken patroon in haar vacht, haar snoetje kleurt links en rechts volledig anders. In tegenstelling tot haar zus Toshiro, komt Hinata graag naar de mensen toe. Ze nestelt zich graag op de schoot.

Ichigo

Als 2 druppels water als zijn zus Inoue. Ligt het liefst op de loopplank van het parcours. Ofwel in het midden van een tafel. Zijn naam komt ook uit de Bleach reeks. Het roodharige hoofdpersonage, Kurosaki Ichigo.

Natsu

Vernoemd naar Natsu Dragneel uit de serie Fairy Tail. Net als zijn broer is hij een grote deugniet. Je kan ze uit elkaar houden doordat Natsu een grote vlek naast zijn neus heeft en een witte vlek op zijn rug. Hij is een minder grote knuffelaar dan zijn broer maar geniet ook wel van aandacht, vooral om te spelen.

Openingsuren

Maandag: 13u00 – 17u00
Dinsdag: 13u00 – 17u00
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 13u00 – 17u00
Vrijdag: 13u00 – 17u00
Zaterdag: 10u30 – 17u00
Zondag: Gesloten

Praktisch

Kuro Neko
O-L-Vrouwestraat 20
8500 Kortrijk

Op 100 meter van de Grote Markt

056 140 240
catcafe@kuro-neko.be

Minimumleeftijd 8 jaar